Tafelvoetbal huren of kopen

Bij de huur van een voetbaltafel of kickerkast beschikt u steeds over een perfect onderhouden kicker.

Wij verhuren kwaliteits tafelvoetballen van Belgische makelij: dezelfde toestellen die ook in de competitie gebruikt worden.

Zowel een éénmalige huur voor enkele dagen of weken als een langdurige huur (minimum 1 jaar) waarbij wij instaan voor alle onderhoud en herstellingen is mogelijk.

Voordelen Tom & Rudi:

Topkwaliteit

Tom & Rudi tafelvoetbal van eigen productie

Mogelijkheid tot volledige personalisatie

Ingebouwde LED-verlichting onder het speelveld mogelijk

Kopen

Tafelvoetbal kopen of onderdelen nodig om jouw tafelvoetbal te herstellen?  Bezoek onze webshop.

Wij verdelen Jupiter tafelvoetballen en zijn zelf fabrikant van tafelvoetballen.  Tom en Rudi Amusementstoestellen heeft steeds een uitgebreid aanbod occasie voetbaltafels te koop, meestal hebben we ongeveer 40 tweedehands tafelvoetballen te koop.

U kan deze vrijblijvend komen bekijken en testen (op afspraak).

Langdurige huur

Bij een langdurige huur van een kickertafel kan u kiezen uit 2 formules:

  • een all in formule waarin alle onderhoud, herstellingen, onderdelen en huur van de tafelvoetbal inbegrepen zijn.  Dit alles voor een vast bedrag per maand waarmee u nooit voor verrassingen komt te staan.  Meer informatie over deze formule?  Bekijk dan zeker even ons nieuw concept Take 5 and Play.  Op Take 5 and Play hebt u ook de mogelijkheid om een tafelvoetbal te personaliseren: naast een standaard personalisatie van het meubel, kunnen we ook het speelveld (van glas) personaliseren + LED-verlichting onder het speelveld inbouwen, zie Take 5 and Play voor de mogelijkheden.
  • een formule waarbij u enkel de huur betaalt en verbruikte onderdelen extra gefactureerd worden.

Event of tornooi

Mogelijkheid om de Belgische Kampioenen Tafelvoetbal in te huren bij jouw evenement, bedrijfsfeest, tafelvoetbaltornooi of teambuilding-activiteit.  Deze toppers kunnen initiatielessen geven, exhibitiewedstrijden spelen, trucjes tonen, wedstrijd Beat the Champs (u voorziet een prijs voor het duo dat de Belgische Kampioenen verslaat) …

Ook mogelijk in combinatie met een volledig verzorgd tafelvoetbaltornooi: dan nemen wij zowel de levering van de voetbaltafels als de organisatie van het tornooi voor onze rekening.