Over ons

Tom & Rudi is geboren uit passie: Tom en Rudi ontmoetten elkaar als fervent tafelvoetbalspelers in dezelfde club in Balen. Ze deelden wilde dromen waarin ze van hun hobby hun beroep zouden maken. Terwijl Tom het als leraar wiskunde schopte tot Belgisch Kampioen tafelvoetbal, specialiseerde Rudi zich – in het dagelijks leven aan de slag bij Philips – in de restauratie van tafelvoetbaltoestellen.

Maar het bleef niet bij spelen. Ze gingen gewoon volop voor hun droom. Aanvankelijk met moeite en weinig rendabel, maar ze groeiden uit tot een grote speler in de sector van amusementstoestellen. Enkele honderden klanten in de hospitality sector genieten vandaag van de wel 750 games in portefeuille.

Take 5 and Play

In 2016 voelden Tom en Rudi duidelijk een steeds groter wordende vraag van bedrijven naar games. “Bedrijfsleiders vertellen ons dat hun personeel hun belangrijkste asset is.”, zegt Tom, “Als dat personeel dan gelukkig is, is de sky the limit.”. En toen werd Take 5 and Play opgericht, met de focus op bedrijven en lange termijn huur.

Met hun spellen en de programma’s van Take 5 and Play zorgen Tom en Rudi ervoor dat medewerkers genieten van een fijne werksfeer en zich meer verbonden voelen met hun organisatie. En, belangrijker nog, dat ze productiever, creatiever en gewoon beter kunnen samenwerken.