Tafeltennis huren of kopen

Tafeltennis of pingpong is een sport waarbij twee of vier spelers een licht en hol balletje met een batje heen en weer slaan over een tafel met een net in het midden.

Het doel van dit spel is de bal over het net te slaan op de tafelhelft van de tegenstander, op zo’n manier dat deze de bal niet correct of helemaal niet kan terugslaan.
Als wedstrijdsport stelt tafeltennis hoge lichamelijke en mentale eisen aan de spelers, anderzijds is het voor miljoenen mensen in de hele wereld een ontspannende tijdspassering.

De tafeltennis is een ideaal ontspanningsmiddel voor op kantoren. Het geeft je de mogelijkheid om op een beperkte ruimte toch een intensieve ontspanning te bieden. Ideaal voor in de ontspanningsruimte van uw bedrijf.

 

Voordelen
Tom & Rudi:

Topkwaliteit

Mogelijkheid tot volledige personalisatie

Kopen

Tafeltennis kopen of onderdelen nodig om jouw tafeltennis te herstellen?  Bezoek onze webshop.

U kan deze vrijblijvend komen bekijken en testen (op afspraak).

Langdurige huur

Bij een langdurige huur van een tafeltennis kan u kiezen uit 2 formules:

  • een all in formule waarin alle onderhoud, herstellingen, onderdelen en huur van de tafel inbegrepen zijn.  Dit alles voor een vast bedrag per maand waarmee u nooit voor verrassingen komt te staan.  Meer informatie over deze formule?  Bekijk dan zeker even ons nieuw concept Take 5 and Play.  Op Take 5 and Play hebt u ook de mogelijkheid om een tafeltennis te personaliseren: naast een standaard personalisatie van het meubel,  zie Take 5 and Play voor de mogelijkheden.
  • een formule waarbij u enkel de huur betaalt en verbruikte onderdelen extra gefactureerd worden.

Event of tornooi

Mogelijkheid om een volledig verzorgd tafeltennistornooi: dan nemen wij zowel de levering van de tafels als de organisatie van het tornooi voor onze rekening.