Pokertafel huren of kopen

Poker is de verzamelnaam van een groep kaartspelen die in casino’s, thuis of op het internet worden gespeeld.

Er bestaan vele verschillende varianten van poker, maar ze hebben enkele overeenkomsten. Zo zijn er telkens meerdere inzetrondes en wanneer minstens twee spelers nog niet gepast hebben na die inzetrondes, vindt een showdown plaats.

Poker wordt meestal gespeeld met fiches (in het pokerjargon chips genoemd) die een geldwaarde (in cashgames) of punten (in toernooien) voorstellen.

Voordelen Tom & Rudi:

Topkwaliteit

Mogelijkheid tot volledige personalisatie

Kopen

Pokertafel kopen of onderdelen nodig om jouw tafel te herstellen?  Bezoek onze webshop.

U kan deze vrijblijvend komen bekijken en testen (op afspraak).

Langdurige huur

Bij een langdurige huur van een pokertafel kan u kiezen uit 2 formules:

  • een all in formule waarin alle onderhoud, herstellingen, onderdelen en huur van de tafel inbegrepen zijn.  Dit alles voor een vast bedrag per maand waarmee u nooit voor verrassingen komt te staan.  Meer informatie over deze formule?  Bekijk dan zeker even ons nieuw concept Take 5 and Play.  Op Take 5 and Play hebt u ook de mogelijkheid om een tafel te personaliseren: naast een standaard personalisatie van het meubel,  zie Take 5 and Play voor de mogelijkheden.
  • een formule waarbij u enkel de huur betaalt en verbruikte onderdelen extra gefactureerd worden.

Event of tornooi

Mogelijkheid om een volledig verzorgd event of tornooi: dan nemen wij zowel de levering van de tafels als de organisatie van het tornooi voor onze rekening.