Golfbiljart huren of kopen

Ook wel tapbiljart, topbiljart of toppenbiljart genoemd. Deze biljart is vooral populair in België en Nederland. Winnaar is degene die het eerst zijn 5 ballen (rood of wit) maakt. Extra moeilijkheid bij deze biljart, zijn de 8 rubberen stoppen of tappen die in het midden van de biljart in kruisvorm zijn opgesteld.

Voor een vast bedrag per maand  doen wij alle onderhoud en herstellingen.  Zo leggen wij ook nieuwe lakens indien nodig en zorgen wij steeds voor kwaliteits keus, ballen en krijt.

Kies voor de huur van een golfbiljart bij Tom en Rudi en u bent zeker dat u over een perfect onderhouden biljart beschikt!

Voordelen Tom & Rudi:

Topkwaliteit

Mogelijkheid tot volledige personalisatie

Kopen

Golfbiljart kopen of onderdelen nodig om jouw tafeltennis te herstellen? Bezoek onze webshop.

U kan deze vrijblijvend komen bekijken en testen (op afspraak).

Langdurige huur

Bij een langdurige huur van een golfbiljart kan u kiezen uit 2 formules:

  • een all in formule waarin alle onderhoud, herstellingen, onderdelen en huur van de tafel inbegrepen zijn.  Dit alles voor een vast bedrag per maand waarmee u nooit voor verrassingen komt te staan.  Meer informatie over deze formule?  Bekijk dan zeker even ons nieuw concept Take 5 and Play.  Op Take 5 and Play hebt u ook de mogelijkheid om een tafel te personaliseren: naast een standaard personalisatie van het meubel,  zie Take 5 and Play voor de mogelijkheden.
  • een formule waarbij u enkel de huur betaalt en verbruikte onderdelen extra gefactureerd worden.

Event of tornooi

Mogelijkheid om een volledig verzorgd tornooi: dan nemen wij zowel de levering van de tafels als de organisatie van het tornooi voor onze rekening.