De ideale pauze

Update 27/3/2018: check ons nieuwe concept Take 5 and Play voor de verhuur van games aan bedrijven !

Talrijke onderzoeken bewijzen het: ontspannen medewerkers die zich goed in hun vel voelen, presteren beter.  De kost van een amusementstoestel wordt dus dubbel en dik terugverdiend door een hogere productiviteit, extra inzet en toewijding van de werknemers.

In onze kenniseconomie verlangen bedrijven meer van hun werknemers dan het kloppen van de uren: engagement, betrokkenheid, teamspirit, creativiteit en vernieuwend denken worden alsmaar belangrijker.  Een half uurtje samen ontspannen of plezier maken verricht wonderen!

Een tafelvoetbal in de bedrijfskantine, een poolbiljart tussen de landschapsbureaus, een flipperkast op de IT-afdeling of een volledig ingerichte amusementsruimte … het is allemaal mogelijk.

Huren zonder zorgen

Voor een beperkt bedrag per maand plaatst Tom en Rudi Amusementstoestellen één of meerdere toestellen naar keuze in jouw bedrijf.  Wij nemen alle onderhoud en herstellingen op ons.  Wij kunnen vrijblijvend langskomen om samen te bekijken welk toestel ideaal is voor jouw firma.  Meer informatie over ons gamma.

Deze nieuwe trend wordt ondertussen ook door de media opgepikt: Tom en Rudi waren op 20 januari te gast in de Ochtendpost op Radio2.  Klik hier om het fragment te beluisteren.